Åleby är fint!

Bott här i snart en vecka nu. Fin stad det här. Kaffet/baren Lille Lövenvåld skulle platsa på en top 5 lista över världens bästa ställen att vara på antagligen. Det är som ett vardagsrum. Med massor av kaffe, alkohol och folk. Dessutom finns det WIFI som innebär att det är enda ställert jag har internet på just nu. Party!

Gör inte så
mycket annars. Väntar på jobb. Har varit på promenad med Johannes idag, upp till Fjellstua som är ett fik uppe på toppet av ett berg med utsikt över hela byn. Johannes har förresten världens bästa soffa. En biosoffa typ. Som 4 fåtöjler som sitter ihop. Synd bara att han har en jävla skit-tv. Men soffan som sagt är bra!

Sjöbua. En liten resatuarang vid vattnet.

Utsikten från Fjellstua.      Johannes!


Where you off to with that head off your's?

Lever i Ålesund nu. Det är fint! Bor med Johannes i en svinfräsch lya. Staden är fin och det är mycket bra folk här. Känns som att det fattas nåt ändå. Hmmm ja det är nog alla vänner. Varför i helvete är ni inte i Ålesund nu? Vill ha en bra förklaring på det, okej? Ihelgen ska jag försöka få tag på lite billig rysk smuggelvodka och ta min hjärna till en annan breddgrad. Det löser sig alltid. Fixar norkst nummer idag också så kan alla ringa mig från Sverige utan att det kostar mig en spänn. VIlken fest!

Ålesund!
Ålesund!

RSS 2.0