Alive and kicking. Pride, EM och Buddy.

Idag har varit en helt sjuk dag. Började med att jag joggade över Williamsburg bridge till manhattan fram och tilbaka. Är ingen jättesväng direkt, max 6 km skulle jag tro. Dock en tryckande värme här, asfalt plus mycket lutningar gjorde att det kändes rätt tungt ändå. Skönt att se många som är ute och springer det gör att man lättare kör på.

Efter joggingturen och lite frulle så åkte jag och pappa in till city för att kolla på årliga prideparaden som dom gick här för 39e året irad. Mäktigt att se, jävligt mycket glada mäniskor som bjuder på själv. Gayrörelsen är väldigt accepterad och öppen här. Inte en konstigt blick eller nåt litet gäng som står och mummlar i ett hörn utan alla är glada och applåder, sjunger med och skriker på dom i paraden. Makalöst skön stämning på gator och torg. Jag hade en snubbe brevid mig som skrek åt dom jag ville ta kort på att posa för mig så det blev en del sköna bilder. Men det är inte NY om det inte börjar ösa ner regn. Sagt och gjort, från sol och svett till mulet och rejällt mycket regn på 30 sekunder ungefär. Fan, ska det så ska det känns det som när det regnar här. Håller på rejällt i 10 min, då snackar vi 2 liters droppar och mycket. Men sen lugnar det sig nästan lika fort. Jag och Anna skulle ändå iväg och kika EM finalen så vi lämnade pappa ensam vid paraden och pep iväg till en en bar vid union squere. Var ingen jättestämning förutom 2 tyskar i full mundering som gjorde sitt bästa. Men skönt att spanien äntligen fick ta hem ett mästerskap. Synd bara att Raúl inte fick stå som kapten och kyssa bucklan. Även fast dom vann var det fel att inte ta med han. Nu lär det vara slut med mästerskap för el angel de madrid. Efter matchen drack vi en starbucks kaffe för att sen kika en diesel butik vi såg igår. Riktigt skön tvåvånings affär med allt möjligt i dieselväg. Klockor, skor, smycken, väskor, bälten, underkläder och givetvis massor av vanliga kläder. Eftersom det är så jävla varmt här och jag bara äger ett par shorts så tänkte jag handla ett par där. Medans jag stog och browsade bland lite shorts kommer det fram en anställd och frågar om jag hittar stl och om jag vill prova dom eller bara kollar runt. Hittar ett par jag vill pröva. Då tar hon shortsen och gör iordning ett provrum till mig. Så när jag har kollat klart på lite annat så har hon fixat en provhytt och hängt in det jag vill prova. Efter jag provat klart och bestämmt mig för ett par shorts så tog hon upp dom på övervåningen till kassan och hängde in dom på mig så jag bara kunde betala när jag var klar och slapp gå runt med dom i affären om jag nu ville kolla på nåt mer. Bra service och jävligt cool affär med bla några soffgrupper och en egen DJ.

Hängde med Anna som skulle flytta ur Buddys lägenhet. Buddy är en hund som Anna har bott hos i en vecka. Hans ägare är nån rik krösus som tydligen reser mycket och då får nån av hundspringarna betalt för att bo i hans sjuka lya på 22 våningen, west end. Grannhus är bland annat Donald Trumps 6 höghus, the best off west end tror jag hans slogga var. I vilket fall så tog vi en långpromenad med Buddy som är en pitbullmix innan Anna fick städa ur lägenheten och säga hejdå. Efter lite om och men lyckades hon slita sig från jycken och vi kunde ta subwayen hem. Väl hemma så hängde jag med pappa ut på en asiatisk restuarang som heter Red Bowl. Käkade lite där, gick vidare och drack en kopp te på ett annat ställe på Bedford Ave innan vi promenerade hemåt. Imorgon blir det antagligen midtown och times squere om inget annat dyker upp.

Pappa och Anna är lite små förvantansfulla på parad.   Prideström   En snubbe med vingar.   Man with a käpp. Undrar varför han har käpp btw!   Jordens jävla kung!   Batman and Robin.   En dam/herre i påfågeldräkt.   Pose!   Pride färgerna, nästan alla.   Nice ass. Tror eller rätt övertygad om att det är en snubbe   En fruktdräkt.   Japp!   Tror han har en tvättbjörn på skallen, lite osäker på den dock.   Damer, i think. Lite osäker på den också.   Mannen med järnhatten.   Ängel eller så   Givakt, sir. Veteran.   Killen uppe på vagnen slog inofficielt världsrekord i att inte andas. 19 minuter höll han sådär.

Utsikten från Annas gamla crib plus baren där vi kikade matchen.

Skön Spanien sopade hem det här tillslut.         Vy mot downtown   Och mot uptown

Saturdaynight fever

Hemma nu efter en underbart skön kväll ute med Lillemor och Anna. Vi satt på en mysig liten restaurang på Bedford ave. Jag åt middag som för dagen var en chicken ceasar sallad. Sjukt jävla gott, dom har bra käk här i vårat kvarter. Tänk att ett land med så många feta kan göra strålande god sallad. Drack en kaffe också och bara njöt av sällskapet. Fortfarnade så jävla varmt här, har varit ca 40 grader nu två dar irad. Kvällarna är nästan lika varma dom. Nu när det har regnat nyligen blir det en tryckande värme som gör att man svettas ohällsosamt mycket helt enkelt bara genom att sitta. Var också nära att göra en spontan tattuering. Gick in på asylum som tattueringsstudion heter men dom höll som tur var på att stänga. Ska nog kika en rulle nu med Lillemor innan det blir till att knoppa. Pappa är ute på Manhattan någonstans och lever rövare så det är FF ikväll.

Lillemor ser ut.   Annaa är sur och jag bjuder på jordens jävla fotopose. Fotoström.   Skrull   Jag och Lillemor droppar av annaa på tunnelbanan

Pain is temporarliy, glory is forever and chicks digs scars.

Ja fy fan. Hade en väldigt trevlig kväll ute igår med Lillemor och Anna. Var först på en surfbar som var GRYM! Ett av dom mysigaste ställerna jag varit på, ligger dessutom i närheten av oss här i williamsburg. Dom hade sand på golvet och surfbrädor som täckte hela taket. Sen hade dom också en massa små mysbelysningar och stickers överallt. Jävligt ballt ställe. Där satt vi en timme kanske och tankade i oss sangria, strawberry mojito, capirinha och ett jävligt gott fruktigt vitt vin. Jag käkademockså en grilled quid sallad. Dom fick bläckfisken att smaka gott, det säger allt om det där stället. Vi drog iallafall vidare efter ett tag och hamnade på ghettobaren numbero uno. Klotter, cornrows, toalett utan lås och blaskig bira. Vi satt ute på en inhängnad bakgård och drack biran, då går de förbi en snubbe som slår två gånger i staketet och skriker "nice bar you found guys". Blev inte jättelångvarig där. Jag var 100 procent säkert den enda bonda snubben någonsin där inne. Efter det hamnade vi på ett asiatiskt ställe som heter Sea. Där är det rejällt fräsch, futuristiskt men tradionellt samtidigt. En stor fontän, gungor och små små stolar. Dom tog inte kort tyvärr så där kunde vi inte heller stanna. Påvägen hem sprang vi på ännu ett ställe. Det här var som en lång tunnel nästan. Rätt ghetto också men tusen gånger bättre än andra ghettopalatset vi var på. Det var ett liveframträdande/battle mellan en vit kille och en black lady. Där avslutade vi kvällen iallafall. Lillemor sprang och gömde sig för oss så vi bhövde jaga rätt på henne innan vi kunde gå. Visade sig att hon stog utanför och väntade efter att Anna brytit sig in i varenda toalett på stället.

Var också på ett ställe som heter Beacons Closet igår. Det är en stor secondhand affär som ligger här i krokarna. Fick tag i en väska, mark jacobs tröja, corona linne och en tshirt för 280 svenska kronor ungefär. Det är sjukt vad billigt kläder är här. Och sneakers finns en miljon sneakers jag vill ha här ungefär. Alla kostar ordinare pris runt 500 svenska. Det är rätt bra kurs också. Bokade tattueringstid igår också. Han skulle rita upp och ha den färdig till på onsdag. En läspande snubbe som heter Marlon.

Idag har vi passat på att vara rejällt bakis i Central Park. Satt på en filt, käkade peanuts, äpplen, kakor och spelade yatzy samtidigt som dom lirade softball matcher i ett inhängnat område framför oss. Efter central park så gick vi en runda på övre delarna av femte avenyn. Jag köpte ett par nike sneakers och två calvin klein skjortor. Allt för under tusingen. Följde med pappa när han skulle klippa sig och passade på att raka av mig håret samtidigt. Nu är vi hemma hos oss. Har inte bestämt vad vi ska göra ikväll riktigt men jag försöker propsa på att vi ska tillbaka till surfhaket. Fanns en mysig trädgård där man skulle kunna sitta flera timmar i. Förresten så har det regnat helt flippat mycket idag. Kom från ingenstans, öste verkligen ner. Typiskt USA att va värst på regn tillochmed.

Jag och Lillemor på surf-bar   Alla tre, i taket ser man surbrädorna.   from the tiki bar.   Jag och Anna på ghettobaren.   Jag och Anna har inte jättetrkigt osm det verkar.   Lillemor myser med ett glas vitt.   Jag ska tända på sambuccan som Anna har i munnen.   Ligger i Central Park, slitnare.   Regn i central park.   Matintag på Taco Bell.   Tjenare regnet.   Ca det där plus en skjorta till fick jag för strax över tusingen svenska.

Swedish meatballs!

Har haft en rejällt lugn dag idag. Vi har varit på IKEA och det var precis som hemma i Sverige. Såg exakt ut som i Sundsvall när jag kom in i ta själv lagret. Passade på att käka lite swedish meatballs också. Så jävla gott med brunsåsen till. Mumma! Nu är jag hemma iallafall och har inte så mycke tför mig. Med lite tur och en del skills ska jag få med mig Lillemor ut på en runda kvällsshopping på Manhattan.
Gustav Gjersvold hur många par sneakers skulle du ha? =) SVARA!

Annars inget ballt, slut på snus nästan. Men det är lugnt, ska gå över till det betydligt manligare tuggtobak. Kanske prova sprutheroin också. Vi får se. Pappa och Lillemor har genom att installerat en uppblåsbar dubbelsäng där köksbordet brukade stå, förvandlat våran mysiga lya till en flyktingförläggning. Good work, guys.

Svenska köttbullar till walle!   Hot dog för 3 svenska kronor.   Not actual size. Nehe, skulle va trist att få en 3 meter varmkorv i famnen.   BALERINA!

Ground Zero

Ground Zero är för dom mindre upplysta det som är kvar efter att 2 plan flög in i World Trade Center 11 september 2001. 7 år sedan alltså. Man kunde tyvärr inte se så mycket pågrund av alla avskärmingar runt bygget, eller ex-bygget iallafall. Såg på kartan att det fanns en viewing point men det var inget vi hade energi att leta upp när folk bokstavligen sprang i två led som en motorväg på den smala sidewalken.

På tal om ground zero, i modern tid är det få händelser som jag har koll på som genererat mer konspirationsteorier än 11 september. Finns ju givetvis inte många som egentligen vet vem, vilka eller vad som ligger bakom dådet. Behöver dessutom inte ligga någon krånglig teori om vita män och olja i irak. Utan det kan vara så pass enkelt att några araber blev riktigt jävla irriterade på att USA jannade sig i deras land och bestämmde sig för att bomba skiten ur dom med ett par stora kapade reguljärflyg. Dom fick isånnafall fram sitt budskap om man säger så.
Såhär ser iallafall den NYC baserade MC'n Immortal Technique på saken:

"Now here's the truth about the system that'll fuck up your mind
They gave Al Queda 6 billion dollars in 1989 to 1992
And now the last chapters of Revelations are coming true
And I know a lot of people find it hard to swallow this
Because subliminal bigotry makes you hate my politics
But you act like America wouldn't destroy two buildings
In a country that was sponsoring bombs dropped on our children
I was watching the Towers, and though I wasn't the closest
I saw them crumble to the Earth like they was full of explosives
And they thought nobody noticed the news report that they did
About the bombs planted on the George Washington bridge
Four Non-Arabs arrested during the emergency
And then it disappeared from the news permanently
They dubbed a tape of Osama, and they said it was proof
"Jealous of our freedom," I can't believe you bought that excuse
Rockin a motherfucking flag don't make you a hero
Word to Ground Zero
The Devil crept into Heaven, God overslept on the 7th
The New World Order was born on September 11"
Immortal Technique - The cause of death

En av
pappas bekanta i Atlanta berättade att dom planerar att bygga ett nytt torn där WTC låg som ska få det klatchiga amerikanska namnet Freedom Tower. Han droppade en riktigt skön kommentar angående det.
-You know how we are in this country, if they hit us we'll build something even bigger.
Finns det något man måste älska från det här landet då är det mentaliteten, sjukare folk! Men förbannat roligt sagt.

Delar från WTC som formar ett kors helt enkelt.   Det här är plattan som sitter på korset   Det lilla man ser av Ground Zero


Chinatown, little Italy och city hall

Har vandrat pch vandrat och vandrat idag. Började med att jag och pappa promenerade över Williamsburg bron som går över east river för att hamna i mitten/nedre delan av Manhattan. Hade inga planer riktigt med dan utan skulle bara driva omkring och orientera oss lite. Vi startade med att ta oss till Chinatown som är en helt otroligt cool liten stadsdel. Där kittlade tarmen lite extra så vi stannade och åt på en malaysisk restuarang. Riktigt jävla jätte gott, har alltid sagt att dom är bra på att laga mat dom där asiaterna. Fryed noodeles med skaldjur och bläckfisk serverades idag. I Chinatown hittade vi ett modernt museum som vi spontant bestämde oss för att besöka. Utställningen dom körde hette new art and new ideas. Det var inget ordinärt men väl värt twelve bucks för AC'n i en och en halv timme. Sjukt varmt ute idag också, dessutom lite regn och minst 100 procent luftfuktighet. Jag såg ut som Niclas Engström efter ett spinningpass för dom som haft möjligheten att uppleva det. Glömmer aldrig när han pressade ur tröjan över handfatet på pulzinn, det bränner fortfarnade i ögonen. Efter Chinatown kom Little Italy där det ligger en spaghetti restaurang eller glassbar i varje hörn. Stora banderoller i grönt, vit och rött hängde mellan husen över huvudgatan.

Pappa påväg upp på Williamsburg bron.   Ett litet ghettohus i Brooklyn fotograferat från bron.   Skyline över Manhattan.   Kong Kee Food Corp.   Skön gata lite i utkanten av Chinatown   En limousine glider i Little Italy   Forza Italia! Ja det gick ju åt helvete.   Welcome to little Italy! Dom går ju in för det iallafall.

Efter våran lilla visit till Chinatow och piccola italia kom vi in till USA igen. I nedre delen av Manhattan ligger bland annat financial district, alla domstolarna och city hall. City hall är en typiskt amerikansk byggnad. Dom som sett Spin City borde veta, serien handlar om livet i New Yorks city hall. Helvete vilken skön serie det är förresten. Vi lämnade i vilket fall city hall området och gick en sväng förbi ground zero. Det var kaos där på grund av att det var rusningstid och PATH tågen som går till New Jersey har sin hållplats under WTC. Vi lämnade kaoset och satte oss istället på starbuck i nästan en timme. Jag myste till det lite extra kan man säga med en mint chochlatechip frappuccino, pappa lunkade på med en slät kopp. Efter kaffet var det hög tid att ta sig hem, jag fick faktiskt min första egna tid i NYC då på grund av att pappa skulle till west village och klubba ett tag. När jag kom hem möttes jag skönt nog av Anna och Lillemor som satt och drack vin på våran trapp, bra intiativ! Dom hade målat tavlor och delat på två pavor, jag fick smaka lite vin av damerna men i avsaknad av glas fick jag använda min mineral vattenflaska, charmigt. Var tänkt att vi faktiskt skulle ut ikväll men jag fick jordens jävla hjärtklappning och minst 280 i puls. Däckade i sängen alldeles kallsvettig och spyfärdig. Det slutade med att Lillemor också fick stanna hemma och mata mig med banan och pasta. Var det ett litet knep för att få maten lagad kanske? Ja det vet man aldrig.

Hyffs pampig byggnad som huserade The supreme court.   Lite svårt att få med hela den här byggnadeb. Vad jag kunde förstå så är det administrationen som styr stan som håller till här.   City hall som inte gick att få så mycket bättre kort på eftersom man tydligen skulle vakta och ha staket runt.   Walle banan utanför postens huvudkontor   Lillemor och Anna har blivit fulla, målat tavlor och tar igen sen ute på trappen.


Vad händer?

Regnar rätt rejällt idag. Jag och Lillemor tänkte passa på att ta en runda till  Beacon's closet som är en meeeeegastor secondhand affär. Ligger dessutom här i närheten nånstans. Annars verkar det inte hända så mycket ballt idag. Kanske gå över bron till Manhattan och jag vill gå på Guggenheim som är ett finare modernt museum med bland annat Salvador Dali och Picasso målningar.

Norska skattepengarna har kommit in nu iallafall. Ska bara lyckas med en överföring till mitt svenska ICA konto. Lär nog lösa sig. Lillemor är för övrigt asklantig och river ner allt som hon  bara orkar. Senast ett par glasögon.

Nu spelas skön Colin Hay som en liten morgon truddelutt här på 100A Metropolitan ave. Han droppar bland annat den här sköna versen.

"My my my it's a beautiful world
I like sleeping with Marie
She is one sexy girl full of mystery
She says she doesn't love me but she likes my company
For now that's good enough for me"
Beautiful World


Kontur av Manhattan från Brooklyn.

Gick en kvällspromenad i vårat block igår och hittade den här sköna vyn.

Kvällsvy över Manhattan tagen från Brooklyn sidan.


Kväll

Ahhhh.. Precis kommit in nu. Lider lite av jetlag fortfarande för jag är rejält trött. Klockan är fem över tre i sverige och min kropp lever efter den fortfarande. Här är klockan nio och idag har vi varit i Bryan't Park och träffat Anna. Där var det livemusik iform av en singer-songwriter med det ödödliga namnet Nels Andrews. Rejält skön snubbe med lite Nikola Sarcevic sound. Så skönt ocks att man kan sätta sig i en random park och en kille dyker upp från ingenstans och börjar lira schysst livemusik, händer inte hemma så ofta. Efter det promenerade vi på Manhattan, visade sig finnas ett par gator att avverka. Gick till Apple Store på femte avenyn bland annat. Lätt den coolaste butiken jag någonsin satt mina mastodonta manliga snygga jävla fötter i. Var på jakt efter en datorväska och hittade en rackare, den hade dock inte riktigt plats för en 17'. Det löste Jonas med en liten operation iform av ett snitt med kökssaxen på varsinn sida av sleeven. Nu ligger den som ett smäck mitt lilla skötebarn. Har gått förbi ett gäng märkesbutiker idag som Armani, Prada, Abercrombie & Fitch, Fendi, Banana Repuplic och inte minst HM. Coolt att se det ligga mitt på Manhattan. Shoppingen är btw öppen till 23 här, den kan blir trevligt att köra lite kvällsshopping med Lillemor, Anna och pappa.

Idiot fiolspelare i tunnelbanan!     Singer-songwriter Nels    En 100åring med jordens största lurar    Jag och Anna på Bryant Park Fountain Terrace.    Där du mamma, där finns det choklad!    Tramp Tower    Louis Vuitton    Skönaste affären jag varit på. Den har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.    Visar upp mig utanför Subway.   Sunset på fifth avenue efter en kittlande smakupplevelse på Subway    Lillemor och Jonas Blygström i tunnelbanan påväg hem till lyan.

Nu sitter Anna och filar naglarna efter att tränat sin japanska med Lillemor ett tag. Pappa sitter och försöker koppla upp på min uppkoppling men det går inte riktigt. Men å andra sidan är han 100 år och har problem med tekniken. Ska i vilket fall vara social ett tag sen ska vi ner till bron här och spana på Manhattan by night.

BTW så kan man få en beskrivning av bilderna om man håller musen över dom ett litet tag.


Manhattan

Precis kommit hem till lägenheten nu efter en liten tripp till Manhattan. Började med att ta ut lite dollars på en ATM(Acess To Money, nehe? Idioter). Så nu har en hel bunt med Washingtons, Lincolns och Jacksons i fickan, trevligt. Efter det skulle vi försöka orientera oss runt i NYs lilla tunnelbanenät. Visade sig inte vara några problem för en rutinerad globetrotter som jag själv och farsgubben. Tunnelbanan är uppbygd runt färger siffror och bokstäver men ändå väldigt enkel att följa så länge man tar en minut och kikar kartan. I vilket fall så landade vi på sjätte avenyn, fjortonde gatan och vandrade därifrån uppåt mot central park. Hamnade på 5 avenue där bland annat Empire state building ligger. Tog en kaffe och softade en hel del på starbucks som Tobbe Löding skulle sagt. Behövde dock hooka upp med lillemor som slutat jobba för dagen så mycket mer utforskande belv det inte. Men har rätt bra koll på stadsnätet nu hur det är uppbyggt och så, underlättar rejällt mycket när man ska runt senare.

                    
Fröken Chu's hightech        Empire state building        Urban church                   
stereo som hon lämnat.

               
Hade bråttom!                        Brooklyn banan                  Me and Empire state

                    
Jadu, Per. kostar tydligen        Kartläsarström                 Gata
100 dollar varje gång du
bajsar på gatan i New York.
Skulle på en höft bli 700
dollars i veckan för mig.
Tur att du är hemma.


Have a nice day, sir!

Har precis ätit frukost och duschat nu. Ska alldeles strax ut och kika runt lite, har hört att det ska finnas litegrann att se i den här stan. Jävligt varmt här idag, har inga precisa grader men skulle tro att det är ca 30 i solen iallafall. Ska till en loppis idag och byta in mina jeans mot ett par fräcka jeansshorts.


Hippt med jeansshorts i NY

Såg en rätt skön film på flyget hit. Cloverfield heter den och har samma upplägg som blair witch. Alltså filmad med handkamera lite som en dokumentär. Handlingen är lite flippad, om ett jättemonster som börjar janna sig mitt inne på Manhattan. Det var bättre än det låter och jag ger den 4 hundar.

Ska ut och röra på mig nu, har lite essentials som måste inhandlas. Strömadapter och en datorväska bland annat. Kikade avslutningsvismitt norska konto igår ihop om att skatten från vårat kära grannland skulle hittat in. Allt jag såg var en ej giroförd insättning på 847 kronor och höll på att tuppa av på fläcken. Skulle få mer än så i skatt och sände iväg ett förta mjältbrandskuvert till likningskontoret i Åleby. Men det visade sig vara mitt gamla företag SGS AB som satt in semesterersättning, dom skojjarna. Där hade jag tur. Blir nog till att gå barra idag.
Fridens liljor

London calling!

Vi hade ett litet men naggande gott stopp i London på vägen hit. Landade på Heathrow ca 14.30 och skulle flyga vidare vid 8. Med alla säkerhetskontroller och så är inte det så jättemycket tid. Vi åkte iallafall in till city en sväng och skulle kika. Hamnade i Paddington och sen vidare till Piccadilly Cirkus. Avslutade våran Londontur med att äta middag på Kentucky Fried Chicken. SÄMRE!

                                  
Tydligen alltid fredag på                       Underground.           
det där bygget. Som hemma
på Törnstensgränd 17 då.

                       
Populärt med Nintendo i London.       Jajjemen!

                         
Det var en italiensk musikal      Stationen i Paddington
på besök i London.

Framme

Kom precis fram till lägenheten som förhoppningsvis blir hemma i NYC en tid framöver. Riktigt mysig lägenhet faktiskt, lite urban living över den. Jävla skön grej är att det är jättefönster och en massa detaljer man vill ha i en lägenhet här. Den ligger btw i brooklyn på 100A Metropolitan Ave.

                     
Lillemor och pappa försöker             Bardisken och masterbed.
läsa en karta.

Ska väl käka, duscha och försöka sova snart. Blir med tidsomställningen ungefär en 21 timmarsdag. Som en bra fylla med andra ord.


Åker imorgon.

Åker alltså imorgon. Flyget går 12.40 och landar i London runt 14. Vi har 7 timmar i london och ska in till stan ett tag.


London

Landar i NY 22.30 lokal tid som ligger 6 timmar minus svensk. Efter passkontroll och tullning av pappa som kan bli knepig pga att han är gammal och inte den första man släpper in i sitt land direkt så tar vi en taxi till lägenheten som ligger i stadsdelen Brooklyn.


Lägenheten våran

Inte så mycket mer att säga om det. Ska bli kul att hooka upp med kusin Lillemor och handyman Anna. Dom som fixat lägenhet och så. Men med lite tur så överlever jag dagen och då kanske det kommer ett idolkort från NY.

Pass is löst

Gjorde bedriften att på nåt sätt tappa bort mitt pass veckan innan jag skulle åka. Slutade med att jag fick åka ut till arlanda idag redan och lösa ut ett provisoriskt. Kostade endast 980 spänn för ett tunt rosa jävla skitpass. Så länge det tar mig in i landet så är ju lugnt. Skulle va lite typiskt usa att förbjuda rosa pass för att det är "lite" homosexuell kameljockey över det. Bestämde mig för att raka mig också så dom inte tar mig för mitt buskiga utseende.


My emergency pass.

RSS 2.0