California in the sun

Beachbum

It's always sunny in California är det nåt genius som har myntat. Kan säga att det är fel! Dock så är det sol nu men kyla! Det är bitande kallt. Som en skum känsla. Det är alldeles blå himmel, strålande sol men iskallt. Det påminer om en svensk vinterdag när det är sol. Fast det är palmer istllet för granar och folk som spelar basket istället för skidåkare typ.

Annars rullar på rätt bra här. Ihelgen var vi i Hollywood en hel dag och strosade runt. Konstigt ställe. Det är två kvarter som är okej. Bland annat Hollywood blvd där "Walk of fame" är. Men sen är det smutsig och skitigt. Som Brunflo typ. Smutisiga ställe. Skumt också det där med stjärnorna. Vissa hade 3 stjärnor medans en sån som borde ha 5 stycken (Dave Grohl) inte verkade ha nån. Några andra coola grejer med Hollywood är iallafall LA Ink som är Kat Von D's studio. Den är galet fräsch! Hon var inte där såklart men vi var inne och kikade ett tag. Det är som en nattklubb möter tattueringsstudio typ. Sen gick vi förbi Pink's som egentligen inte är nåt annat än en vanlig sliten liten korvkiosk. Dock så brukar kändisarna käka fyllekorv där efter krogen så det har blivit en turistattraktion. Det var knappt en människa ute på gatan men vid pinks var det ca en timmes kö för att få en korv.

Igår var vi nere i Venice. Gick förbi skolan och träffade Eden, Merita och Jasmine på vägen. Annaa måste ta en massa kort och det finns en hel del fuffens att ta kort på i Venice. På en bra dag är Venice ett paradis dock. Lång promenadgata med en massa skumma stånd. Barer och fik överallt. Surf och skateaffärer. Och jordens jävla strand. Ett av dom få ställerna här som man bara kan gå och strosa en hel dag utan att göra nåt men ändå ha en sjukt bra dag.

Idag är Annaa ute på fieldtripp till Getty Villa i Malibu. Jag ska underhålla mig själv. Ska träna en sväng nu och forhoppningsvis hänga nåt med Tallie sen. Sen ikväll är det basket. Lakers mot Bobcats. Kobe är i storform. Kommer bli kross! Annars så händer det väl inte så jävla mycket just nu. Vi ska hyra en tandemcykel till helgen och glida runt på har vi tänkt. Planerar en lite tripp till också. Jag vill till Las Vegas och Grand Canyon medans Annaa hellre åker till smutsiga Mexico. Får se hur det blir. Antagligen Mexico. Snusen är snart slut också, har 7 kvar. Ska bli spännande och se effekten av det. Måste komponera ihop ännu ett irriterat mail till Swedish Match om hur enkelt och bra det skulle vara om dom valde att lansera Ettan portion här.
Peace Out!

La Ink.   Chinese Theatres. Det är där alla handavtryck från kändisarna är.      Utsikt över Hollywood Blvd och The Walk of Fame bland annat.   Hollywood skylten Påväg till Hollywood  På stranden i ett av gymmen Paris Hilton i Venice Beach  Santa Monica piren   Solnedgången

Kommentarer
Postat av: Josefine

du är fin baby! jag saknar dig! jag vill också på basket ikväll.. med dig. :) jag gillar att du varit i brunflo! haha muppas. hoppas nudlarna smakar. pusspuss ps. mexico ska va mycke heta brudar.. ;)

2009-01-27 @ 22:18:10
URL: http://josefinecarman.blogg.se/
Postat av: Annaa piraya

Mexicoo vamos!

2009-01-28 @ 07:01:38
Postat av: Lillis Pillis

Men stekarnylle, slicka Kat von D i örat från mig. Loves you

2009-01-30 @ 09:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0